Vintti

Matalankynnyksen kotijoogasalini kutsuu sinua, joka haluat huoltaa kehoasi joogalla ja avata sisäistä tunteiden tilaasi ihanien ihmisten ympäröimänä. Kotiini on helppo tulla kaikella tapaa. Oveni on avoinna ja tänne on jokainen tervetullut joogaamaan omana itsenään. 

Myös ensikertalaisena tunnet että kehosi avautuu kuin itse lempeyden ja hyväksynnän ilmapiirissä. Tämä ei ole sananhelinää vaan totta ja itse ensin koettuna - Toivon että kaikki jotka tulevat Vinttiin kokevat heti sen hyvän energian kun astelevat vanhoja narisevia portaita kohti yläkertaa. 

image3

Tuntikuvaukset

Ashtanga

Fyysinen tunti missä käydään läpi ashtangajoogan ensimmäistä sarjaa (aurinkotervehdykset, seisomasarja ja istumasarjasta muutamia asanoita sekä loppuliikkeet)
Ashtanga kasvattaa voimaa, notkistaa ja muokkaa kehoa.
Huomioimme myös UIJAYI-hengitystä ja lihaslukkoja ( bandhoja) harjoituksessa.
Ashtangatunnista voit muokata itsellesi sopivan harjoituksen modifioimalla asanoita helpommiksi ja kuunnellen aina kehosi viestejä ja tuntemuksia.
Ashtanga on upea sarja ja mitä enemmän teet sitä syvemmälle pääset niin fyysisesti kuin henkisesti.
Lauantaiaamun tunti on 90 min missä lähdemme syventämään harjoitusta

YINjooga

Yin on lempeästi avaava jooga joka sopii jokaiselle antaen vastauksia sinulle antautumalla pitkäkestoisen asanan vietäväksi. Viivymme 5min puolin toisin pidoissa ja käytämme tunnilla apuvälineinä bolstereita, blokkeja, tyynyjä, vilttejä ja vyötä jotka tukevat kehoa asanoissa. 

Tämä joogamuoto on suosittu ja yhä enemmän ihmiset haluavat lempeyttä kehon huoltoon. Terapeuttisesti lähestymällä omaa itseään ja antaen asanalle vain 70-80% pystyt vapautumaan myös tunnelukkojen puolella. 

Vähemmän on enemmän ja on taito osata antaa myös periksi - päästää irti. 

Hathajooga

Hathajooga on rauhallista ja lempeän meditatiivista joogaa, joka sopii kaikille. Tämä rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta mutta haastaa juurikin rauhallisuudellaan jolloin joogan alkuperäinen tarkoitus ” ihmisen henkinen kasvu ” saa tietoisuuden kehittyä. Nautimme asanassa olosta ja hengityksen tuomasta vahvuudesta kehoomme ja myös elämänvoimamme  Pranan virtaus pysyy sisällä emmekä tuhlaa sitä hajauttamalle ulkopuolelle. Näin ollen Ujjayi hengitys tulee myös hathajooga tunnilla tutuksi. 

Tunnin kesto on 75 min ja loppurentous Savasana on 15 min.

Joogapajat ja kurssit

Joogan alkeet

Oletko miettinyt joogan aloittamista mutta sopivaa tuntia et ole löytänyt? Tällä kolmen kerran kurssilla käydään joogan perusasiat mm. Aurinkotervehdys A, hengitys osana harjoitusta ja tutustutaan eri joogalajeihin pienin harjoituksin. Kurssin jälkeen on mukava tulla viikkotunneilla kun tietää perusasiat.

Kurssin hinta on 35€

Äänimaljarentoutus

Vintin hämärässä kynttilänvalossa ääniä kaukaisuudesta. Kertoen sinulle omaa tarinaasi jossa tunnetilasi vaihtuvat ja ihmiset kokevat syvän rentouden tunteen ääniaaltojen resonoidessa kehon kautta mielesi syvimpiin sopukoihin.

Mukaan tarvitset oman maton, joustavat lämpöiset vaatteet ja villasukat.

10€/kerta